Eigen bedrijf starten: doe mee met de workshop

Hoe start je je eigen bedrijf? Doe mee met de workshop Voor jezelf beginnen op 25 januari 2023 in Amsterdam.

Woensdag 25 januari 2023
09:30 – 14:30 uur
Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou. Als je je aanmeldt voor 25 december, krijg je vroegboekkorting. Er zijn nog plekken beschikbaar!  

‘Heel zinvol dat je dit doet voor startende ondernemers! En ik maak graag gebruik van jouw aanbod om mij in een paar gesprekken op weg te helpen’ – Marloes, deelnemer workshop Voor jezelf beginnen

Twijfel je nog? Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf ook jij die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong.

‘Heel fijn om ervaringen, struikelblokken en ideeën uit te wisselen in een kleine, overzichtelijke groep onder begeleiding van een enthousiaste workshopleider’ – Gonny, deelnemer workshop Voor jezelf beginnen

De workshop vindt plaats in een informele en ongedwongen setting. Oud-deelnemers waardeerden het maken van een moodboard, de interactie tijdens de workshop en de vele goede tips. Je gaat na de workshop naar huis met een moodboard (Why), tips & tricks (How), en een plan van aanpak (What).

Ik wil me aanmelden

Webinar

Je kunt ook eerst een gratis webinar volgen. Geef je op via info@vrijheidsvinder.nl.

Meer lezen over je eigen bedrijf starten

Wil je eerst meer lezen over ondernemen, over hoe anderen dat doen en 7 tips om te starten? Ga naar:

Waarom ik de workshop Voor jezelf beginnen geef

De eerste paar maanden als zelfstandige ontdekte ik het woud van het interimmen. Komende uit een jarenlang vast dienstverband moest ik me bewijzen op de interim-markt. Ik ging er vol in en vond het één groot, spannend avontuur.

En ik kwam erachter dat er verschillen zijn in zzp’en, freelancen, interimmen en ondernemen. Ineens popte in mijn hoofd het idee op: hoe leuk zou het zijn als ik mijn eigen diensten aanbied? Dat doe ik met de workshop Voor jezelf beginnen. De workshop die ik zelf graag had willen doen toen ik jarenlang bleef twijfelen of ik voor mezelf zou starten.

 

Deel dit artikel

Leave A Comment


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Eigen bedrijf starten: doe mee met de workshop

Hoe start je je eigen bedrijf? Doe mee met de workshop Voor jezelf beginnen op 25 januari 2023 in Amsterdam.

Woensdag 25 januari 2023
09:30 – 14:30 uur
Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou. Als je je aanmeldt voor 25 december, krijg je vroegboekkorting. Er zijn nog plekken beschikbaar!  

‘Heel zinvol dat je dit doet voor startende ondernemers! En ik maak graag gebruik van jouw aanbod om mij in een paar gesprekken op weg te helpen’ – Marloes, deelnemer workshop Voor jezelf beginnen

Twijfel je nog? Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf ook jij die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong.

‘Heel fijn om ervaringen, struikelblokken en ideeën uit te wisselen in een kleine, overzichtelijke groep onder begeleiding van een enthousiaste workshopleider’ – Gonny, deelnemer workshop Voor jezelf beginnen

De workshop vindt plaats in een informele en ongedwongen setting. Oud-deelnemers waardeerden het maken van een moodboard, de interactie tijdens de workshop en de vele goede tips. Je gaat na de workshop naar huis met een moodboard (Why), tips & tricks (How), en een plan van aanpak (What).

Ik wil me aanmelden

Webinar

Je kunt ook eerst een gratis webinar volgen. Geef je op via info@vrijheidsvinder.nl.

Meer lezen over je eigen bedrijf starten

Wil je eerst meer lezen over ondernemen, over hoe anderen dat doen en 7 tips om te starten? Ga naar:

Waarom ik de workshop Voor jezelf beginnen geef

De eerste paar maanden als zelfstandige ontdekte ik het woud van het interimmen. Komende uit een jarenlang vast dienstverband moest ik me bewijzen op de interim-markt. Ik ging er vol in en vond het één groot, spannend avontuur.

En ik kwam erachter dat er verschillen zijn in zzp’en, freelancen, interimmen en ondernemen. Ineens popte in mijn hoofd het idee op: hoe leuk zou het zijn als ik mijn eigen diensten aanbied? Dat doe ik met de workshop Voor jezelf beginnen. De workshop die ik zelf graag had willen doen toen ik jarenlang bleef twijfelen of ik voor mezelf zou starten.

 

Deel dit artikel

Leave A Comment


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.