Over Annemarie

Mijn naam is Annemarie van Lankveld (1976), oprichter van vrijheidsvinder.nl. Ik woon in het prachtige Amsterdam Zuidoost met mijn zoon Remi (2016) en onze katten Tommi en Muis (2019). Als het even kan rijden we met de auto naar zee, muziek aan. Ik hou van plaatjes draaien, van sashimi en van vlees. Ik wilde antropologie studeren, maar het werd communicatiewetenschap. In dat vakgebied werk ik sinds een paar jaar als zelfstandige. Ik lach graag, ook op moeilijke momenten. Ik ben sensitief én nuchter, ondernemend en praktisch.

Wat betekent vrijheid voor mij?

Die vraag is groot of, zoals iemand zei, ‘filosofisch’. Ik probeer ‘m klein te houden en stap voor stap te beantwoorden met vrijheidsvinder. Niet alleen met mijn gedachten over dit onderwerp, maar ook met die van veel andere mensen. Vrijheid is er al.

Vrijheid betekent voor mij staan voor wie ik ben met al mijn kwaliteiten en gebreken. En ook staan voor anderen voor wie zij zijn met al hun kwaliteiten en gebreken. Ik bedoel: vrijheid geldt ook voor anderen.

Ik hoop met dit platform jou je eigen vrijheid te laten (her)vinden. Suggesties zijn altijd welkom via info@vrijheidsvinder.nl.

Veel leesplezier!

Vrijheidsvinder