Contact

Voel je vrij om contact met mij op te nemen! Voor vragen, opmerkingen, of om samen te werken, te sparren, kansen te bespreken, et cetera. Stuur me een mail en je krijgt sowieso een reactie.

Je kunt me ook volgen op een van de socials waarop ik actief ben.

Kijk wat ik voor je kan betekenen als interim-communicatieadviseur of freelance tekstschrijver op www.avanlankveld.nl.

Nu aan het lezen

Regelmatig recenseer ik boeken voor vrijheidsvinder. Momenteel lees ik Impact door Marian Spier. Marian was de oprichter en tien jaar lang het gezicht van TedxAmsterdamWomen. Zij vertelt in dit boek over hoe ze zich ontwikkelde tot een succesvol sociaal ondernemer.

vrijheidsvinder

Leef vrij. Werk vrij. Ontdek een vrijer leven via blogs, interviews en boekrecensies over vrijheid op vrijheidsvinder.nl. En creëer zo jouw eigen vrijheid.

© April 2021 – vrijheidsvinder
Het begin van vrijheidsvinder

Leef vrij! Werk vrij!

Ontdek een vrijer leven door het lezen van inspirerende verhalen, geschreven door vrijheidsvinder, over vrijheid. En creëer zo jouw eigen vrijheid.

Contact

Voel je vrij om contact met mij op te nemen! Voor vragen, opmerkingen, of om samen te werken, te sparren, kansen te bespreken, verras me maar. Stuur me een mail en je krijgt sowieso een reactie. Je kunt me ook volgen op een van de socials waarop ik actief ben.

Kijk wat ik voor je kan betekenen als interim-communicatieadviseur of freelance tekstschrijver op www.avanlankveld.nl.

Leef vrij. Werk vrij.
Ontdek een vrijer leven via blogs, interviews en boekrecensies over vrijheid op vrijheidsvinder.nl. En creëer zo jouw eigen vrijheid.

© April 2021 – Vrijheidsvinder Het begin van Vrijheidsvinder