Workshop Voor jezelf beginnen

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, meld je dan aan voor de workshop Voor jezelf beginnen.

Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf je eindelijk die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong.

Er is nog plek voor 7 5 deelnemers.

Aanmelden

  Wat levert de workshop jou op?

  • Inzicht in jouw wil om voor jezelf te beginnen en wat je daarvoor nodig hebt

  • Een moodboard in LP-hoes met jouw visie die je helpt om je stap te maken

  • Handvatten om het te gaan doen

  • Heel veel praktische tips over focus, uurtarieven, hoe zet je jezelf neer in de markt, wel of geen eigen website maken, sociale media, mogelijkheden om aan opdrachten te komen

  • Een concrete actielijst om te beginnen voor jezelf

  • Antwoorden op jouw specifieke vragen

  • Een leuke dag met gelijkgestemden, ook handig voor je netwerk

  • Een workshop in een veilige omgeving met max. 7 deelnemers

  • Een heerlijke vegalunch van Elixer

  • Twee weken na de workshop een telefonisch gesprek van 30 minuten met mij

  Van droom naar werkelijkheid

  Deze workshop helpt je jouw ideale werkwereld te visualiseren. Je onderzoekt de stappen die jij nog te zetten hebt. En je gaat met concrete acties naar huis. Twee weken na afloop spreken we elkaar 30 minuten telefonisch over jouw voortgang.

  In een paar uur krijg je voor jezelf op een rij hoe je zo prettig mogelijk kunt starten. En leer je meer over de dingen waar je misschien nog niet over hebt nagedacht. Doordat je met gelijkgestemden (je toekomstig netwerk?) de workshop volgt, hoor je ook van anderen hoe zij zaken gaan aanpakken.

  Voor wie is deze workshop?

  De workshop Voor jezelf beginnen is bedoeld voor jou als je voor jezelf wil beginnen maar de stap nog net niet durft te maken. Je wilt serieus aan de slag en je wilt weten wat daarvoor nodig is. Je bent je aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap, om bij verschillende organisaties te werken (interimmen) of om verschillende freelance- en zzp-opdrachten te doen voor diverse opdrachtgevers.

  De workshop is ook geschikt voor introverte en (hoog)sensitieve mensen. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin iedereen aan bod komt.

  Datum

  Woensdag 29 juni 2022
  09:30 – 14:30 uur

  Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

  Kosten

  Voor deze workshop betaal je nu 199 179 euro (prijs is inclusief btw).

  Tel uit je winst! Voordat ik voor mezelf begon, trakteerde ik in totaal zo’n 30 mensen op een lunch. Een hele rij diverse mensen die ik het hemd van het lijf vroeg over wat zij deden en hoe zij daar zijn geraakt.

  Met deze workshop leer je ook nog eens alles over uurtarieven, afspraken met bureaus, netwerken, en een buffer opbouwen. Lees ook 7 tips om voor jezelf te beginnen.

  Locatie

  Restaurant Elixer
  Egeldonk 50
  1103 AK Amsterdam Zuidoost

  De workshop vindt plaats op een supermooie plek in Amsterdam-Zuidoost.
  De locatie is prima te bereiken.

  Kom je met openbaar vervoer?
  Stap uit bij metro- of bushalte Ganzenhoef. Je loopt in een paar minuten naar Elixer.

  Kom je met de auto?
  Navigeer naar Geldershoofd 950. Parkeren is gratis.

  Over mij

  Ik – Annemarie van Lankveld (45 jaar) – werk sinds 2019 o.a. voor het ministerie van VWS, KWF Kankerbestrijding, en de Hogeschool van Amsterdam. Met deze workshop begeleid ik jou naar zelfstandig ondernemerschap. Lees meer over mij in het NRC-artikel Beleggen was hartstikke eng in het begin, en op LinkedIn

  Annemarie_Kaapverdie

  Meer info

  Twijfel je nog om mee te doen? Heb je vragen? Kan je niet op 29 juni maar wil je wél op een ander moment meedoen? Of wil je een 1-op-1 sessie i.p.v. een workshop met 7 deelnemers? Informeer naar de mogelijkheden. Mail je vraag naar info@vrijheidsvinder.nl of bel of whatsapp mij op 06-28430321.   

  Geen info meer nodig? Meld je dan direct aan en vul hierna het formulier in.

  Aanmelden

  Superleuk dat je wilt deelnemen aan de workshop Voor jezelf beginnen. Vul je gegevens hieronder in om je aan te melden voor de workshop. Daarna ontvang je van mij een bevestiging met een factuur. Uiterlijk een week voor de start van de workshop ontvang je een mail met een korte opdracht ter voorbereiding.