Workshop Voor jezelf beginnen: 29 juni 2022

Workshop Voor jezelf beginnen

Woensdag 29 juni 2022
09:30 – 14:30 uur
Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou. Er zijn nog een paar plekken voor de 29e beschikbaar!  

Twijfel je nog? Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf je eindelijk die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong.

Ik wil me aanmelden

Deel dit artikel

Leave A Comment

Laatste artikelen

Reacties

Workshop Voor jezelf beginnen: 29 juni 2022

Workshop Voor jezelf beginnen

Woensdag 29 juni 2022
09:30 – 14:30 uur
Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou. Er zijn nog een paar plekken voor de 29e beschikbaar!  

Twijfel je nog? Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf je eindelijk die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong.

Ik wil me aanmelden

Deel dit artikel

Leave A Comment

Laatste artikelen

Reacties