Workshop Voor jezelf beginnen: 29 juni 2022

Workshop Voor jezelf beginnen

Wil jij ook meer vrijheid vinden in je werk? vrijheidsvinder helpt je op weg naar een vrijer leven en geeft op 29 juni de workshop Voor jezelf beginnen op een mooie locatie in Amsterdam Zuidoost. Jij kunt daar ook bij zijn.

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Woensdag 29 juni 2022
09:30 – 14:30 uur

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou.

Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf je eindelijk die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong. Er is nog plek voor 7 5 deelnemers.

Zelf deed ik er heel lang over om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap. Wel freelancete ik al jaren naast mijn vaste baan. Voordat ik voor mezelf begon, trakteerde ik in totaal zo’n 30 mensen op een lunch. Een hele rij diverse mensen die ik het hemd van het lijf vroeg over wat zij deden en hoe zij daar zijn geraakt. Met deze workshop leer je ook nog eens alles over uurtarieven, afspraken met bureaus, netwerken, en een buffer opbouwen. Tel uit je winst!

Meer info en aanmelden

Locatie

De workshop wordt gegeven op een supermooie plek in Amsterdam Zuidoost. Elixer is een 2chefs circulair restaurant, een groene oase met zonnig terras te midden van de Bijlmerflats.

Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

De locatie is prima te bereiken.
Kom je met openbaar vervoer? Stap uit bij metro- of bushalte Ganzenhoef. Je loopt in een paar minuten naar Elixer.
Kom je met de auto? Navigeer naar Geldershoofd 950. Parkeren is gratis.

 

Deel dit artikel

Leave A Comment

Laatste artikelen

Reacties

Workshop Voor jezelf beginnen: 29 juni 2022

Workshop Voor jezelf beginnen

Wil jij ook meer vrijheid vinden in je werk? vrijheidsvinder helpt je op weg naar een vrijer leven en geeft op 29 juni de workshop Voor jezelf beginnen op een mooie locatie in Amsterdam Zuidoost. Jij kunt daar ook bij zijn.

Workshop_Werk_vrij_Voor_jezelf_beginnen_800x800

Woensdag 29 juni 2022
09:30 – 14:30 uur

Hoe begin je voor jezelf? Het simpele antwoord daarop is: gewoon beginnen. Probeer het. Als het niet lukt, jammer en weer door. Mocht je een steun in de rug willen en praktische handvatten om te starten, dan is de workshop Voor jezelf beginnen iets voor jou.

Met deze workshop gooi je al je laatste bedenkingen overboord om niet voor jezelf te starten. Na het volgen van deze sessie durf je eindelijk die sprong te wagen, of ontdek je dat je iets anders wilt. Maar we gaan voor de sprong. Er is nog plek voor 7 5 deelnemers.

Zelf deed ik er heel lang over om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap. Wel freelancete ik al jaren naast mijn vaste baan. Voordat ik voor mezelf begon, trakteerde ik in totaal zo’n 30 mensen op een lunch. Een hele rij diverse mensen die ik het hemd van het lijf vroeg over wat zij deden en hoe zij daar zijn geraakt. Met deze workshop leer je ook nog eens alles over uurtarieven, afspraken met bureaus, netwerken, en een buffer opbouwen. Tel uit je winst!

Meer info en aanmelden

Locatie

De workshop wordt gegeven op een supermooie plek in Amsterdam Zuidoost. Elixer is een 2chefs circulair restaurant, een groene oase met zonnig terras te midden van de Bijlmerflats.

Restaurant Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam Zuidoost

De locatie is prima te bereiken.
Kom je met openbaar vervoer? Stap uit bij metro- of bushalte Ganzenhoef. Je loopt in een paar minuten naar Elixer.
Kom je met de auto? Navigeer naar Geldershoofd 950. Parkeren is gratis.

 

Deel dit artikel

Leave A Comment

Laatste artikelen

Reacties